torsdag 3. desember 2009

Snø på Sørlandet

I natt kom snøen til Sørlandet....Noen er sikkert veldig glade, men jeg derimot er litt i tvil. Sørlands vinter er bare kaos og slaps. I dag var det en trailer som ikke kom opp bakken, skal si det ble kaos og midt oppi dette kommer jeg (er ikke noe glad i å kjøre på vinterføre). Jeg kom meg heldigvis bra ut av det.Det var ikke lite snø heller det kom........Kanskje blir det hvit jul!En stemningsrapport fra heimen.SKRIV UNDER: Alle barn har rett til en hvit jul!

Hvit-jul kontrakten er for deg som vil vise at du lover å ikke drikke alkehol på julaften, første juledag og andre juledag. Du som skriver under viser at du setter barna fremst. Det viser også solidaritet med de 120 000 barn som vokser opp i hjem med rusmisbruk. Gå inn på http://hvitjul.no og skriv under.

Tusen takk for kjempe koselig tilbakemeldinger på innleggene mine, blir rørt..... (noen som kan si hvordan jeg får takket hver enkelt?)

Nå må jeg begynne dagens gjøremål!

Ha en fin torsdag!

Klem

1 kommentar:

  1. Skal si dere fikk snø ja! Her lå det bare et tynt lag med slaps... Ingen hvit julestemning her enda! Kjempe koselige bilder. Likte godt kransen i vinduet...
    Klem Annette

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails