mandag 21. desember 2009

Du grønne glitrende tre....

.....god dag!
Velkommen, du som vi ser så gjerne,
med julelys og med norske flagg
og høyt i toppen den blanke stjerne!
ja den må skinne
for den skal minne
oss om vår Gud

Nå er det jul i stua!

Dette har jeg gledet meg til. I fjord fkk jeg nemlig de gamle julekulene til mormor. Disse er bare helt nydelige. De er av glass så jeg har hengt de høyt på treet, nederst har jeg bare noen billige kuler som ikke kan gå i stykker.

Det var mannen i huset og storesøster som kjøpte juletreet, så jeg var litt spent om de hadde fått et fint tre. Syntes det var kjempe fint!

I dag skal jeg få pakket inn de siste pakkene (Vi skal på middag til Svigers så da får jeg lervert julegavene til de), skal også lage noen fyrstikkesker (som skal være julegaver).

Ha en fin mandag!

Kos&Klem

4 kommentarer:

 1. Nydelig juletre! ;-)
  Flott blogg du har, jeg legger meg til som følger.
  Velkommen til meg også;-)

  Mvh Karina

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for hygelig hilsen:) For et nydelig juletre!! Kjempe-flott juletrepynt!! Ekstra hyggelig når man har arvet den av noen man er glad i:)

  Ha en riktig god jul!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 3. Nydelig tre du har pynta!! Mannen var heldig med det, han hadde vel fått hørt det om ikke! *ler* Tror ikke jeg hadde stolt på at det hadde gått bra her i huset. Jeg kjøpte tre for svigermor da, tror hun ble fornøyd eller så hadde nok JEG fått høre det!!

  Klem Annette

  SvarSlett
 4. Hei...så koselig julehus du har...og så heldig du er som har fått en sau i huset;o)Ønsker deg en god jul...Klem fra Maliva

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails