fredag 11. desember 2009

Jeg ønsker meg...

....nytt inngangsparti. I disse dager pynter folk sitt inngangsparti, jeg studerer og drømmer meg bort.....så mye fint. Se hva jeg har....


....ei kjedelig brun dør i en trist oppgang.
******
Innenfor den triste døra har jeg pyntet til jul. Jeg har kjøpt et sett-bord på gjenbruken til en billig penge, jeg har tenkt mange ganger om jeg skulle ha malt det, men får aldri bestemt meg.Har pyntet med noen nisser og et 'juletre'. Et koselig møte etter det kjedelige inngangspartiet.

*****

Har vært en tur å handlet med mamma og mormor, eller det var jo de som handlet og jeg bare kjørte. Det eneste jeg kjøpte var nye svibler, men det var mormor som betalte *fnis*. Jeg har hjulpet mamma med litt jule pynting i dag og hun ble storfornøyd (kanskje det kommer et bilde etterhvert).

P.S. Pepperkake huset smakte veldig godt.

Ha en deilig fredagskveld!

Klem

2 kommentarer:

  1. Hei igjen:) Hehe,det var bra det smakte godt da:) Men prøv igjen med en annen type da. Husker hvor glad jeg var i pepperkakehuset og pyntinga og gleden over å kunne knuse det.. Hehe! Har samme problem med inngangsdør som deg. Men du har det mye triveligere rundt da;) Pyntet godt opp!

    SvarSlett
  2. Å hellan, måtte smile litt ekstra da du skrev :" bare se hva jeg har liksom"*ler* Veldig søt! Synes du har prøvd å gjøre det beste ut av det jeg! Ikke lett å lage julestemning i en oppgang, bodde selv i blokk 4 år, og prøvde intenst å pynte, men det ble ikke møtt så positivt av alle de 94 åringene som jeg delte oppgang med. Særinger! Nå bor jeg midt i sentrum med egen inngang så er blitt litt lettere å pynte, men jeg har fortsatt fokuset inne igrunn- er jo tross alt der vi oppholder oss mest*s* Ha en finfin helg snuppeliten!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails