søndag 31. januar 2010

Gardinringer

Var en tur hos mamma på lørdag å hentet noen gardinringer. Jeg hadde sett en idè her i blogglandia (selfølgelig)  jeg bare måtte prøve. Så nå mamma kan du se hva jeg skulle bruke de til.


 Med litt maling og sløyfebånd ble de små fine 'rammer'. Jeg har brukt ett papir fra panduro inni. Dette syntes jeg ble supert søtt. God jeg tok flere enn en ring *smiler*

       

Kan bruke til til å henge på skapdører, eller rett og slett henge de til pynt på en håndduk.
Andre idèer??

Nå skal jeg kose meg med det nyeste Jeanne d'Are Living og en kopp te. Jeg drikker ikke te fra en GreenGate kopp (som alle andre gjør), men fra en fotball kopp merket
EVERTON
som er fotball laget i dette huset!

Ønsker alle som er innom Lille Frøken Jensen en riktig god kveld, og en fin start på en ny uke.
Tusen takk for kommentarene jeg får, kjempe koselig.
Kos&Klem

4 kommentarer:

 1. For en knallgod ide!!!!Dette skal prøves ut,har jo bortimot 300 sånne!Limer man to sammen,med "rygg" mot hverandre kan de jo henge i løse luften også!!!Takk for stilig tips!
  Ha en knallgod uke!
  Janne

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager, og små rammer av gardinringer er jo helt genialt! Kjempesøt var den! Er første gangen jeg er på "besøk" hos deg, men skal nok ta turen hit igjen. Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 3. Heihei, jeg gjør det ikke enkelt, kunne jo lagt inn en kommentar felles for dine 3 siste innlegg, men neida, her skal det skrives mest mulig:o))

  Flott idè med de gardinringene, det ble kjempesøtt♥

  Klem for siste gang i dag:o)

  SvarSlett
 4. De var jo kjempesøte! Skal si du er kreativ! Kjempeflink! ;-)
  Send gjerne over litt "bli-kreativ-støv" til meg, jeg har ti tommeltotter og ikke særlig flink med sånne ting...

  Ser at jeg står med navnet "karina`s julelykke" på blogglisten din og ikke "karina`s hverdagslykke", lurer på hvorfor det? julen er jo over... ;-) Om du har bry en gang til å fjerne meg fra listen og legge meg til på nytt, hadde det vært topp! Beklager,ikke meningen å være frekk og til bry, men hadde vært gøy om det stod "karina`s hveragslykke", som jo er bloggens navn... Er veldig takknemlig for å få stå på din bloggliste og vil gjerne fortsette med det altså!! ;-)

  Er ofte innom hos deg å henter inspirasjon og koser meg med dine flotte bilder og koselig tekst! Er dessverre litt lite flink til å legge inn kommentarer... men jeg stter veldig pris på bloggen din!!

  Klem Karina:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails