onsdag 6. januar 2010

Et trist syn

I dag fikk jeg pakket bort resten av jula, kanskje litt i det seneste laget. Deilig å være ferdig, men det er jo litt trist i stua nå. Det mangler liksom noe. Jeg får rydde og 'dille' litt etterpå.Farvell julen.....


Har vært med Lillesøster i barnehagen i dag. Når hun sovnet så fikk jeg lov til å gå. Jeg gikk en tur ned til byen, deilig å være alene i byen uten unger, kan ikke huske sist gang. Var på cafe alene (kanskje litt stusslig) og koste meg med sandwich og kaffe mocca (noe som jeg just har begynt å like)Jeg fikk også kjøpt bursdagsgaver til min søster og min svoger som har bursdag i slutten av måneden. Det er ulikt meg å være så tidlig ute. Noen nye ting til heimen ble også med hjem. Tenkte det ble litt tomt når jula skulle ut, og det hadde jeg rett i *smiler*.

Tusen takk for alle koselige kommentarene jeg får på innleggene mine. Det er skikkelig hyggelig. Ønsker alle en riktig god onsdagskveld!

Kos&Klem

2 kommentarer:

  1. Kafebesøk uten unger på slep....hmmm,minnes såvidt hvordan et var.Ha en fin kveld!Janne

    SvarSlett
  2. Blir fort litt tomt etter jul ja. Ser bare her hvordan det er, har ikke fått "fyllt" opp igjen som jeg vil.... Flotte ting du hadde fått deg:)

    Klem Annette

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails