torsdag 18. februar 2010

God morgen.....

....alle kjære 'bloggvennner'
Nå skulle jeg ha hatt ei god historie å fortelle på morgenkvisten, men det har jeg ikke. Leser flere blogger som forteller  morsome historier som jeg nesten sitter å ler av når jeg leser de.
Men.....
...jeg prøver så godt jeg kan å 'glede' mine følgere og eventuelt de anonyme. Men uten dere 'bloggvennene' hadde det ikke vært like gøy. For dette er GØY!! Så tusen takk til alle som følger meg.


Dagens bursdagsbarn:
Gratulerer så mye med 20 års dagen kjære Lillebror
Håper du får en knall dag. Så gleder jeg meg til å ut å spise med deg og resten av familien senere i dag.

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Jeg setter pris på de alle sammen selv om jeg ikke er så flink selv til å legge igjen 'spor' når jeg besøker dere. Men jeg besøker dere hver dag og det er like gøy hver gang dere legger ut nye innlegg.
Ønsker alle en fin torsdag!
Stor kos

4 kommentarer:

 1. Helt enig, kjememorsomt å lese og ikke minst se på blogger, og hyggelig og følge deg.
  Du må gratulere Lillebror med dagen fra oss I`Døsset da.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Koselige bilder du viser! Det er jo ikke alltid man har like mye å blogge om, men det er jo gøy å legge ut et lite innlegg likevel! Du har mange fine innlegg du, om tips og ideer og ting du har sydd/laga... Kjempe fin blogg!!!
  Hipp hurra for Lillebror!!! (Nå føler jeg meg gammel...)
  Ha en fin dag!
  Klem Annette

  SvarSlett
 3. Enig med du!Gode kommentarer gjør dagen gøy!Det er så fine bilder du viser!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 4. Helt ening, det er kjempegøy og gir masse inspriasjon å lese alle deres blogger, nydelige bilder og artige historier ;) De er med på å gjøre dagen god! Kjempekoselige kopper, bokser og kurver du har, har så sans for den romantiske stilen. Håper feieringen av lillebror gikk fint ;) En riktig god helg til deg! Klem Gry

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails